“Hoe de klanten over ons denken”

Het beheren van de eiervoorraad in een supermarkt is niet gemakkelijk, we geven dit dan ook graag uit handen aan de specialist. Noaber Eieren zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad is, terwijl er zelden eieren over de datum gaan. De eieren die ze leveren zijn altijd van goede kwaliteit, zonder breuk en netjes schoon. Dat hebben we bij andere leveranciers ook wel eens anders meegemaakt! Of wij tevreden zijn over Noaber Eieren ? Nee… wij zijn zeer tevreden over Noaber Eieren!
Ronald van der Schouw, Jumbo ondernemer
We vinden het prettig dat bij Noaber Eieren nog het ‘ons-kent-ons’-gevoel bestaat. Ze weten gewoon wie we zijn. Hierdoor weten wij altijd waar we aan toe zijn! Het zijn normale mensen die ervoor zorgen dat ze altijd kwaliteit leveren. Onze ervaring met Noaber Eieren is als volgt samen te vatten: een goed ei en een prettige samenwerking.
Anja Draaijer, Spar Supermarkt Draaijer
Ik verhandel eieren naar de horeca, maar het is daarbij erg lastig om aan alle regels te voldoen. Daarom was het voor mij noodzakelijk op zoek te gaan naar een eierbedrijf dat hun eieren sorteert en zich daarbij strict aan de wet houdt. Noaber Eieren is zo’n bedrijf! Ik ben ook erg tevreden over de flexibiliteit waarmee zij eieren kunnen leveren. Als ik ineens extra eieren nodig heb, kan ik daar praktisch direct over beschikken!
Alex Bakker, eierhandelaar www.eierhandelbakker.nl
Het is mooi om een regionale leverancier voor eieren te hebben. Dit doet goed aan het imago van lokaal ondernemerschap. De dienstverlening van Noaber Eieren is goed. Ze denken mee met acties en komen eenmaal per week zelf de eieren afvullen. Ook maken ze dan de bestelling voor de nieuwe week. Hiermee voorkomen ze onnodige derving door te grote voorraden.
Richard Krosman, AH Rob Loomans

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO

noabereilogo1

Contactgegevens:

Ypeloweg 11
7468 RA Enter
0547-381470
[email protected]

Proef en ervaar de verrassend lekkere smaak van onze Noaber Eieren.
Bestellen!